Trei reprezentante ale Scolii Sanitare “Sfantul Iosif” – doamnele Danet Adelheit, Wojcicki Monica si Breciuga Mirela – au participat ieri, 03 noiembrie 2016, la Seminarul European Erasmus+ “Sustenabilitate si diseminare in proiectele de mobilitate”.?????????????
Manifestarea a reunit directori, cadre didactice si elevi ai scolilor postliceale sanitare din Craiova si reprezentatnti ai Inspectoratului Scolar Judetean Dolj, ai Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania – Dolj si ai Associazione di Promozione Sociale “Submeet – Incontrarsi Per Crescere”, Italia.
Dna. Wojcicki Monica a prezentat sumarul proiectelor europene derulate de catre Scoala Sanitara “Sfantul Iosif” in perioada 2013 – 2016.
Apoi, pe larg, dna.Wojcicki a prezentat proiectul de mobilitate, 2016-1-RO01-KA102-023187, “Formare profesionala de calitate prin aplicarea noilor concepte terapeutice si de reabilitare in domeniul neurologiei”, care consta intr-un stagiu de pregatire practica pentru elevii scolii , in Spitalul de Neurologie din Graz, Austria, in perioada martie – aprilie 2017.
Intalnirea a avut un caracter stiintific predominand schimbul de impresii, de informatii si de idei.?????????????
Toti participantii la Simpozion au transmis dnei. Fabiana Rocchi toata compasiunea lor pentru suferintele provocate de cutremurele recente poporului italian.
Simpozionul s-a desfasurat in incinta Muzeului de Stiinte ale Naturii care a oferit un mediu placut de liniste si buna dispozitie.