In ziua de 12 septembrie 2016, reprezentantii Scolii Postliceale Teologico-Sanitare “Sfantul Iosif” au spus “Bun venit!” in noul an scolar elevilor si cadrelor didactice.
In cadrul festivitatii, doamna Wojcicki Monica, directorul scolii, a precizat ca, de-a lungul existentei scolii, este cea de a 25-a urare de “bun venit” pe care reprezentantii scolii o adreseaza elevilor si cadrelor didactice.
Prima urare de acest fel a fost facuta de pr.Decan Ratan Ionel- fondatorul scolii, in dara de 15 septembrie 1991, zi in care Scoala Postliceala Teologico-Sanitara “Sfantul Iosif” si-a deschis pentru prima data portile.
Au fost omagiate cadrele didactice care au lucrat in scoala inca de la inceputul acesteia si elevii care au absolvit aceasta scoala, precizandu-se ca acestia fac cinste scolii in institutiile medicale din tara si din lume.
Dna.Wojcicki Monica, a felicitat “bobocii” din anul I pentru alegerea facuta nu numai in ceea ce priveste scoala la care s-au inscris, dar mai ales pentru meseria pe care si-au ales-o.
Dna.prof.dr.Danet Adelheit a prezentat proiectul 2016-1-RO01-KA102-023187 pe care scoala il va derula in cadrul Programului Erasmus+ si care consta intr-un stagiu de pregatire practica a 8 elevii din anii II si III in Spitalul de Neurologie din Graz Austria, in perioada martie-aprilie 2017.
Totodata doamna prof.dr.Adelheit Danet a anuntat ca Scoala Sfantul Iosif a obtinut CARTA de mobilitate VET, document care plaseaza Scoala Sfantul Iosif in cadrul institutiilor dezvoltatoare de proiecte europene si permite depunerea candidaturilor viitoare in forma simplificata in urmatorii 5 ani.
Au urmat interventiile cadrelor didactice privind organizarea si desfasurarea noului an scolar.