A inceput Examenul de Certificare a competentelor profesionale pentru absolventii Scolilor Postliceale Sanitare, promotia 2016.009

Examenul de certificare consta intr-o proba practica, o proba scrisa si realizarea si sustinerea unui proiect.?????????????

Azi absolventii Scolii Santul Iosif s-au prezentat pentru sustinerea probei practice.

Tema probei practice pentru fiecare candidat se stabileste prin extragerea unui bilet dintre cele pregatite de catre comisia de examinare.

?????????????Proba practica are drept scop confirmarea, in conditii de examen, a dobandirii unor competente din cadrul unor unitati de competenta considerate esentiale si specifice pentru calificarea de Asistent medical generalist.?????????????

Proba practica se desfasoara in doua etape: executarea tehnicilor de ingrijire si explicarea acestora in timpul stabilit de comisie; dupa executarea probei practice candidatii raspund intrebarilor membrilor comisiei  de examinare.?????????????

?????????????Rezultatul probei practice se apreciaza cu note de la 10 la 1, se afiseaza in ziua sustinerii probei si nu poate fi contestat.?????????????

Nota minima de promovare a probei practice este 6 (sase).

?????????????Promovarea probei practice da dreptul candidatilor sa sustina proba scrisa, conform graficului.

Maine, 17.08.2016 , va continua sustinerea probei practice de catre absolventii programati