Elevii si absolventii Scolii Postliceale Sanitare „Sfantul Iosif”  din Craiova  au inceput pregatirea la limba germana. Acest curs este extracurricular, se adreseaza tuturor elevilor si absolventilor scolii noastre care doresc sa invete limba germana.?????????????

Motivul  participarii elevilor si absolventilor  la curs este acela de a-si insusi cat mai multe notiuni uzuale si de conversatie zilnica in limba germana,  dar si termeni  medicali de specialitate utilizati in institutiile spitalicesti si de ingrijire a bolnavilor.

Cursul de limba germana ofera elevilor si absolventilor o sansa in plus in a fi participanti la  proiectele europene pe care le deruleaza Scoala „Sfantul Iosif” in Germania si Austria.

De asemenea,  ofera  absolventilor perspectiva angajarii  pe piata muncii din Germania, Austria sau in alte tari in care se utilizeaza ca limba de conversatie  germana.?????????????

Cursul  este gratuit, firma Artigum Management  SRL suporta toate cheltuielile de organizare si desfasurare a  acestuia, Scoala „Sfantul Iosif” asigurand doar spatiul necesar (sala de clasa), cadrul didactic de la catedra (prof.dr.Danet Adelheit) si materialele didactice necesare (dictionare, CD-uri, carti,reviste in limba germana).

Le dorim tuturor  mult succes,  sa-si insuseasca cat mai multe notiuni in limba germana si sa se bucure, in viitorul cat mai ?????????????apropiat, de efortul depus.