Cercul Pedagogic al Scolilor Postliceale Sanitare cu tema "Profesia de asistent medical -Vocatie sau necesitate" s-a desfasurat azi, 04 decembrie 2015, sub stricta coordonare a reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean Dolj.
Din partea ISJ Dolj, au participat doamnele inspectoare prof. Ciulu Simona, inspector de specialitate, prof. Ani Draghici, inspector scolar de sector, prof.Daoaga Constantina, inspector management scolar.
Din partea scolii noastre, au participat dna. prof.ec. Wojcicki Monica, directorul scolii, dna. prof. Voinea Daniela care a prezentat lucrarea "Aspecte etice ale profesiei de asistent medical" si dna. as.med.princ.Camen Sorina care a prezentat lucrarea "Valorile ce stau la baza meseriei de asistent medical".
Actiunea desfasurata a reprezentat un bun prilej pentru ca reprezentantii scolilor sanitare din judetul Dolj si cadrele didactice ale acestora sa se intalneasca si sa impartaseasca din experienta profesionala. Au fost discutate si probleme de ordin legislativ si organizatoric.
Totul s-a incheiat in spiritul optimismului si al dorintelor ca sarbatorile ce urmeaza, precum si noul an, sa aduca tuturor rezultate cat mai bune in activitatea scolara.