Biblioteca germana 1

Biblioteca de limba germana din cadrul Universitatii din Craiova, a sarbatorit in data de 07 decembrie 2015, douazeci de ani de la infiintare.

In cadrul manifestarii,  au fost amintite momente derulate de-a lungul anilor si a fost punctata contributia persoanelor care au ajutat la infiintarea si dezvoltarea  bibliotecii. S-au evidentiat membrii familiei Ceraceanu, cei care au pus bazele si duc mai departe aceasta oaza de cultura si traditii germane.

Biblioteca germana 2

Din partea Scolii Sfantul Iosif a fost invitata doamna prof.dr. Danet Adelheit, care a primit si o Diploma de fidelitate pentru activitatea desfasurata de la infiintarea acestei biblioteci si  pana in prezent. 

Alaturi de doamna prof.Danet Adelheit, au fost prezente dna.prof.Wojcicki Monica si cateva eleve ale Scolii Sfantul Iosif, participante la cursul extracurricular de limba germana.

De-a lungul manifestarii a fost o atmosfera placuta, destinsa, desfasurata intr-un decor de sarbatoare, in care tinerii vorbitori de limba germana au cantat si au prezentat o sceneta.

Celor prezenti le-au fost inmanate mici insemne (globuri, bratari, semne de carte,etc) care sa le aduca aminte de sarbatoare si le-au fost servite sucuri, cafea, saleuri, bomboane.etc.

Dorim si noi Bibliotecii de limba germana multi ani de acum inainte, putere de munca si realizari cat mai multe celor ce se preocuoa de bunul mers al acestei institutii de cultura.

La multi ani !